Karaktermodell, egy részben három végtagamputált férfi?!


"Mindannyiunknak van egy ismeretlen része, ami ha felszínre kerül, csodákra képes.”

Beri Joci

berijoci Beri József Zsolt a teljes nevem, de páran csak Beri-ként, berijoci-ként vagy csak simán Joci-ként ismernek.
Hallgatok minden megszólításra, mert szeretem a nevemet.
1974 január havában születtem. Roma édesapa és nemroma édesanya első szülött gyermekeként. "Egy igazi félvér"...
Édespám sajnos már nincs köztünk, eltávozott. Nyugodjék békében!
Jelenleg negyvenegynéhány évesen az édesanyámmal és neveőapámmal élek itt, Gazdagréten. Van két tesvérem. Egy húgom, egy öcsém. Idáig gyermektelen vagyok. Legalábbis nem tudok róla, hogy lenne gyermekem.
Gyermekorunk cseppet sem volt felhőtlen.
Jó persze játszottunk, hülyéskedtünk, "csavarogtunk", mint a gyerekek általában, de a családi veszekedések, amik sose voltak szerencsés kimenetüek, beárnyékoltak mindent. Mondhatni alig volt piros betüs nap az életünkben. Na, de vége a gyerekkornak, és a szakmunkás éveknek is.
Végzett bútorkárpitos vagyok.
Igazán szép szakmát sikerült szereznem, csak, hát sajnos ebben az állapotomban, nem tudom művelni.
Na jó. Persze tudom, és itthon csináltam is már egy két dolgot, de ez mégsem ugyanaz, mintha ténylegesen ebben tevékenykednék.
A balesetem után, nem adtam fel. Nem váltam alkoholistává, nem kezdtem el drogozni, stb. Egyetlen káros szenvedélyem van, a dohányzás.
Mivel már a mozgáskorlátozottak táborát "szinesítem", kénytelen voltam valami felé orientálódni. Elvégeztem jó pár éve egy számítógépkezelői tanfolyamot, és most is elvégeztem a Weblapszerkesztői tanfolyamot! Amelyik oldalon most Vagy éppen, ezt is én készítettem. Magamnak, és persze Nektek!
Olykor-olykor verselek, most próbálkozom a rímes meseírással, és írtam is már verses kötetet, illetve egy könyvet is.
És végezetül, amiért tulajdonképp megszületett az oldal, Szeretnék mozgáskorlátozott karaktermodell lenni! Régen is szerettem volna modellkedni, de közbjött ez a baleset, és derékba törte az életemet, amit 1995 - től folyamatosan építgetek, hátha egyszer sikerül végre végleg talpra állnom...